Despre noi

Cine suntem?

In atelierul nostru de croitorie, echipa de specialisti lucreaza cu multa implicare si dragoste pentru a satisface cele mai exigente dorinte in materie de servicii de croitorie. Avand o vasta experienta in domeniul serviciilor de croitorie, cu un background format din mii de ore de experienta, cat si cu o pregatire profesionala continua a specialistilor nostri, astazi putem afirma ca serviciile oferite de catre noi sunt de cea mai buna calitate.

Alaturi de noi, nu numai ca va veti bucura de o echipa creativa cu experienta in industria serviciilor de croitorie, insa veti gasi un loc care sa va ajute sa realizati tot ceea ce va propuneti, de la retusuri rapide de haine, restilizare haine, confectii de haine la comanda pana la realizarea diverselor articole de uz caznic si lucrari de serie. Cum detaliile fac intotdeauna diferenta, servicile calitative vor reusi sa nuanteze raportul dintre calitate si pret, motiv pentru care este important sa alegeti croitoriepentrutoti.

Inca de la inceput am inteles cat de important este sa oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri si am reusit sa facem acest lucru prin seriozitatea de care am dat dovada si calitatea executiei fiecarei lucrari in parte. Acordam o foarte mare atentie fiecarei lucrari indiferent ca este vorba de un retus rapid al unui articol vestimentar sau realizarea unei lucrari de serie, creare de haine la comanda etc.

Croitoriepentrutoti se afla in Bucuresti, sectorul 1 si vine in intampinarea clientilor cu tehnologii de ultima generatie si personal calificat sa indeplineasca cele mai exigente nevoi, pentru ca ne dorim ca dvs. sa beneficiati de cele mai calitative servicii de pe piata atat in ceea ce priveste rezultatele cat si timpul de executie.

Punem suflet in tot ceea ce facem
tailoring girl

Misiunea noastra!

Ne-am propus inca de la inceput sa aducem un plus de valoare in industria croitoriei si am reusit sa facem acest lucru datorita dragostei pe care o purtam pentru aceasta meserie veche si pe care am incercat si am reusit cu succes sa o aducem la tendintele actuale de moda.

Misiunea noastra a ramas neschimbata inca de la inceputul activitatii noastre si au trecut multi ani plini de satisfactie in care am reusit sa imbinam cu drag cunostintele acumulate cu nevoile clientilor nostrii.

In ultimii ani serviciile de croitorie au inceput sa creasca mult atat ca si cerere cat si ca nevoie de personal calificat si se pare ca tendintele actuale ne fac sa credem ca industria va reajunge la gloria de alta data, asfel inca noi ne-am dorit sa transferam toate cunostintele noastre catre viitorii croitori si designeri vestimentari si am organizat cursuri pentru toti cei interesati sa stapaneasca aceasta minunata meserie si ne-am bucurat de un real succes, unii dintre elevii nostri ajungand intr-un timp foarte scurt, fie sa profeze in domeniu, fie sa creeze pentru diverse prezentari de moda importante.

woman mode
Scoala de croitorie

Deoarece iubim ceea ce facem si consideram ca toti oamenii ar trebui sa isi aleaga o meserie, care le face in primul rand placere sa o practice, am ales sa organizam cursuri de cea mai buna calitate viitorilor designeri de moda, croitori si a celor care vor sa porneasca in aceasca calatorie manati de dorinta si curiozitatea de a invata ceva ce le va asigura atat nevoile financiare cat si dorinta de a isi putea exprima ideile intr-un mod foarte creativ

woman mode
woman mode
Ducem traditia mai departe

Croitoria este o meserie veche, poate una dintre cele mai vechi, dar cu o nevoie si o cerere constanta. Noi ne dorim sa ne implicam activ si sa ne aducem aportul in acest domeniu, pe care il cunoastem foarte bine, astfel incat suntem deschisi in a invata pe oricine isi doreste suficient de mult sa porneasca in aceasta calatorie a acumularii de cunostinte si creatie. Daca sunteti la inceput de drum indiferent de varsta pe care o aveti asteptam cu interes un E-mail din partea dvs. impreuna cu o scrisoare de intentie si va vom contacta in cel masi scurt timp.

woman mode