Servicii

tailoring

Retusuri haine

Atelierul croitoriepentrutoti vine in intampinarea dvs. cu cele mai diverse servicii de retusuri haine, de la modificari si retusuri la fuste, rochii, rochii de mireasa, pantaloni, bluze, si orice alt articol vestimentar, pana la modificarea diverselor articole cu uz casnic cum ar fi retusuri la perdele, draperii, lenjerie, etc.

Oferim cele mai bune servicii de retusuri haine in Bucuresti atat pentru haine de dama cat si pentru haine barbatesti atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a timpului de executie cat si al preturilor.

Indiferent ca aveti nevoie de schimbatul unui fermoar, scurtatul unei rochii/fuste, stramtat pantaloni, sau de modificari aduse la o rochie de seara sau de mireasa, in ateleriul croitoriepentru toti veti fi intampinati de personal calificat si aveti garantia unor rezultate care sa va satisfaca cele mai diverse nevoi.

Confectionat de mana (la comanda)

Confectiile la comanda tin cont in primul rand de dorinta si viziunea dvs.

Aveti o idee si doriti sa o transformati in realitate? Echipa noastra se asigura sa aduca la viata orice idee sau dorinta dupa schitele dvs. sau sa creeze propriile tipare si modele unice.

Ne puteti arata fie o imagine a articolului vestimentar fie un tipar pe care doriti sa Il creem si in cel mai scurt timp echipa noastra va incepe sa creeze articolul dorit indiferent ca este vorba de confectionarea la comanda a unor articole pentru femei sa barbati, imaginatia fiind singura bariera in ceea ce priveste confectionarea de mana (la comanda) a unor articole vestimentare unice.

tailoring
tailoring

Diverse articole de casa (casnice)

Pentru a asigura linistea si design-ul armonios al locuintei sau biroului, de cele mai multe ori articolele pe care le cumparam din diverse magazine mari de profil nu se muleaza asa cum ne dorim si de aceea pentru a realiza acest lucru este necesar fie sa aducem anumite modificari, mici retusuri, scurtari la obiecte cum ar fi draperii, lenjerii, perdele etc.

De cele mai multe ori ne dorim anumite articole si design-uri pe care nu le gasim in magazine si este necesar sa le confectionam pe comanda. In acest caz echipa noastra va sta cu mult drag la dispozitie si va va ajuta atat in alegerea materialelor, culorilor cat si a designu-lui astfel incat la final dvs. sa primiti exact ceea ce va doriti.

Lucrari de serie

Suntem specializati in lucrari de serie, detinem aparatura si personal calificat in acest sens, astfel incat dvs. sa puteti beneficia de servicii de calitate superioara, termene de executie mici si implicand costuri foarte avantajoase de productie

In decursul timpului am realizat diverse lucrari de serie, atat a articolelor vestimentare, cat si a celor de uz casnic atat pentru vanzarea in diverse lanturi de magazine in tara cat si pentru export: Confectia de articole pentru vanzari pe Amazon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta va rugam sa ne contactati prin metodele de contact puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

tailoring